Canciones Para Niños

Canciones Para Niños 34

Kinderliedjes muziek is een must -have radio fm app, gemaakt voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderliedjes muziek is een must -have radio fm app, gemaakt voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderliedjes muziek is een must -have radio fm app, gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. In deze radio online kunt u alle beste kinderliedjes te vinden. Gratis muziek voor kinderen nu!

Beschikbare functies:

- Luisteren radio zonder koptelefoon

- stel een radio alarm in

- Stel de timer op een radiozender en de slaap timer spelen zodat het radiostation wordt uitgeschakeld.

- De widget wordt weergegeven in het hoofdscherm voor gemakkelijke toegang tot de streaming radio app

- Gebruik widget om uw gratis muziek zenders in te stellen als een snelkoppeling op je startscherm.

- Selecteer zenders om een lijst van je favoriete radio,muziek,nieuws zenders te creëren

- klik op 'meer' om naar andere radiozenders te zoeken.

- Sla op of deel radiozenders via sociale netwerken

** NB. Om deze app te laten werken, is een internetverbinding vereist.

In het geval dat er geen internet verbinding is en je een alarm hebt ingesteld, wordt u gewekt door het standaard alarm van uw mobiele telefoon.

Deze fm radio app is speciaal voor u gemaakt. Als je van zingen en dansen, deze app heeft alle kindermuziek die je nodig hebt.

Kinderliedjes muziek app kan worden kinderliedjes luisteren met of zonder de hoofdtelefoon.

Als u in slaap wilt radio online vallen met het geluid van de kinderenmuziek, de timer instellen voor een radio live station en het zal zichzelf uit te schakelen. Aan de andere kant, een alarm instellen en deze radio gratis station app zal zetten op een bepaalde tijd. Ook kunt u internet radio stations te delen met uw vrienden en familie.

Voor een snelle toegang, maakt u een snelkoppeling naar een favoriete online radio op je startscherm. Om de radio te controleren, zal widget van de app weergegeven in het systeemvak. Maak een kinderliedjes lijst door het markeren van uw favorieten met een ster.

Deze radio app is gemaakt voor elke kleine jongen en meisje die graag luisteren naar populaire liedjes voor kinderen. Met deze live radio kunnen uw kinderen nooit vervelen. Ze kunnen zingen, dansen of luisteren naar kinderenliedjes de hele dag lang. Als uw kinderen, zoals muziek dan deze muziek app is een perfecte oplossing voor u. Voeg nog een web radio om uw verzameling van de beste muziek apps en maak uw kinderen blij.

Kinderliedjes muziek is radio fm app voor kinderen, waar je de beste gratis kinderenmuziek te vinden. Met deze jongen muziek kinderen app kunnen de kinderen hun zang te oefenen en nieuwe en leuke liedjes te leren voor kinderen. Op deze manier oefenen de kinderen hun geheugen terwijl het hebben van plezier.

Met behulp van deze streaming radio inspireren uw kinderen om hun innerlijke performer ontdekken. Selecteer een willekeurig radiostation, en het organiseren van een concert van kind liedjes in uw woonkamer. Uw kind gaat voelen als een echte ster tijdens het zingen van deze kinderenliedjes. Download Kinderliedjes muziek nu, en laat uw kinderen zich vermaken met deze unieke compilatie van online radio stations.

Juridische informatie:

Deze app is gemaakt in samenwerking met de beste internet stations op het web. We zijn erg dankbaar voor al diegenen die ons gesteund.

Deze app is getest op HTC One X (Android 4.0 Ice cream sandwich), HTC Sense 4,HTC Sense 5 (Android 4.2.2),HTC Desire (Android 2.2 Froyo, 2.3 Gingerbread), Sony Ericson (Android 2.3.6 Gingerbread), Sony Xperia Z (4.1.2 Jelly Bean, 4.4 KitKat), Samsung Galaxy S3 (4.0.4 Ice Cream Sandwich, 4.3 Jelly Bean, 4.2.2 KitKat), Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 (Android OS, v4.4.2 KitKat), Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3,Tablet Samsung Tab 3, Samsung Galaxy Mega 6.3, Samsung Galaxy mini 2, Nexus 5, Nexus 7 (4.4. KitKat), LG Nexus 4 (Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.2 KitKat), Huawei Ascend.

Compatibel met: Vodafone, T-Mobile, Telfort, HI aangedreven mobiele telefoons.

Hebt u vragen, suggesties, of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op nimaxy91@gmail.com.

Canciones Para Niños

Download

Canciones Para Niños 34